Vasalás Szeged

household-guide-iron-wrap-dress.jpg

Ki olvas minket

Oldalainkat 1 vendég böngészi
47799
TodayToday29
YesterdayYesterday44
This WeekThis Week29
This MonthThis Month415
All DaysAll Days47799Üzletszabályzat

Az üzletszabályzat tartalmazza azokat a feltételeket amelyek érvényesek szolgáltatásunk igénybevételére vonatkozóan a szolgáltató és a megrendelő között.

A szolgáltatás

Szolgáltató Megrendelő részére vasalásszolgáltatást biztosít, amely magába foglalja a vasalnivaló ruhák begyűjtését, elszállítását, vasalását, csomagolását és visszaszállítását.

A szolgáltatás megrendelése

A szolgáltatás megrendelése egy megrendelőlap elküldésével történik on-line a www.vasalasszeged.hu honlapon, vagy e-mailben a info@ Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre. A szolgáltatás telefonon is megrendelhető. Minden esetben szükséges megadni a Megrendelő nevét, címét, telefonszámát, a felvétel címét, a vasalandó textília körülbelüli súlyát.

A megrendelés elküldése egyben a jelen üzletszabályzat elfogadását is jelenti.

A szolgáltatás folyamata

A leadott megrendelést a szolgáltató 12 órán belül visszaigazolja, telefonon vagy e-mailben.

Az egyeztetett átadás-átvételi időpont a találkozó előtt  3 órával még módosítható. Egyéb esetben a következő kiszállításkor 1000 Ft-os kiszállási díj kerül felszámolásra.

A ruhák átadása-átvétele a szolgáltató és a megrendelő kölcsönös aláírásával, jegyzőkönyv alapján történik.

Átadás-átvételkor megtörténik a ruhák vasalás szolgáltatás szempontjából szükséges átvizsgálása, minőségi állapotfelmérése és annak jegyzőkönyvben történő feljegyzése. A megrendelő köteles a nem látható hibákat, sérüléseket a szolgáltató felé jelezni. A szennyezett , illetve azok a textíliák, amelyeknek a sérülései a vasaláskor derülnek ki, vasalás nélkül kerülnek visszaszállításra Megrendelőhöz, a szolgáltatási díjból a sérült ruha súlya levonásra kerül, a minimum rendelés figyelembe vétele mellett.

A szolgáltató átvételkor feljegyzi  a megrendelő szolgáltatással kapcsolatos kéréseit: csomagolási mód, hajtogatás, vállfára akasztás, stb.. Amennyiben speciális igények nem merülnek fel megrendelő részéről , akkor a  szolgáltató általános gyakorlata szerint történik a ruhák kezelése.

Szolgáltatás díja

A szolgáltatás díjának kifizetése készpénzben történik a teljesítést követően a ruhák visszaszállításakor.
A szolgáltatás díja tartalmazza a begyűjtést, szállítást, vasalást, visszaszállítást és az ÁFA-t.

Felelősség

Szolgáltató a szolgáltatás tárgyát képező ruhák mennyiségére, épségére és a vasalás minőségére garanciát vállal. A megrendelő és a szolgáltató képviselője együtt ellenőrzi a ruhákat átadáskor és a visszaszállításkor  mennyiségileg és minőségileg egyaránt ellenőrzi, az eredményt a jegyzőkönyvben rögzítik.

A szolgáltató a szolgáltatás teljesítésekor a legnagyobb körültekintéssel, szaktudással és gondossággal jár el a kiváló minőség biztosítása érdekében. Ha mindezek mellett bizonyíthatóan minőségi vagy mennyiségi kár keletkezik, úgy Szolgáltató tönkrement vagy elveszett ruhák esetén max. bruttó 5000 Ft kártérítési összeg megfizetését vállalja a megrendelő felé.

Reklamáció

Szolgáltató reklamációt kizárólag interneten a www.vasalasszeged.hu kapcsolat menüponton keresztül, vagy e-mailben, valamint írásban, levél formájában fogad el. Az átvett ruhákért utólag nem áll módunkban reklamációt elfogadni.

A beérkezett reklamáció elbírálása a lehető legrövidebb időn belül megtörténik és annak jogossága esetén a haladéktalan orvoslásáról a  szolgáltató gondoskodik.

Titoktartás, adatvédelem

A szerződő felek kölcsönösen kötelezik magukat a szolgáltatással kapcsolatosan felmerülő adatok és információk bizalmas kezelésére.

Megrendelő adatainak felhasználása, kezelése és védelme a hatályos Adatvédelmi törvényben foglaltaknak megfelelően történik.

Érvényesség

A szolgáltató az üzletszabályzatában foglaltak megváltoztatására bármikor egyoldalúan jogosult.

Az üzletszabályzat visszavonásáig érvényes.

Jogviták

A szerződő felek az esetlegesen felmerülő jogviták rendezésében a szolgáltató székhelye szerinti Illetékes Bíróságot nevezik meg.

 

 
Findi Futrszolglat - futarszolgalat.wyw.hu